Homo Politicus

Kadertreue

De afgelopen twee jaar heb ik heel graag de (eigenlijk dagelijkse) tweets van een lid van de PvdA afdeling Den Helder gelezen. De afgelopen twee of drie dagen is mij opgevallen, dat ik helemaal geen tweets meer van haar heb en dan heb ik tot mijn verbaszing vast moeten stellen, dat ze mij geblokked heeft.

Natuurlijk staat het haar vrij dat te doen, maar het is toch raar, want ik weet niet welke aanleiding ik haar gegeven heb. Alleen dat ik (niet zonder een klein donder) van de partij weg ben kan het toch niet zijn? Zeker niet, als ik over nadenk, dat zij al een jaar weet, hoe ik over bepaalde personen in de afdeling denk, dat deze voor alles staan, wat mensen het vertrouwen in politiek laat verliezen, want dat heb ik haar letterlijk verteld. Ook is zij normaal de eerste, die tegen misogynie twittert, maar als een partij vriend dat doet, dan moet je hem beschermen.

Ik in ieder geval ben toch blij, dat ik uit deze partij weg ben, want achteraf gezien is er dan toch helaas niemand, met wie ik me voorstellen kan om een menswaardig en toekomstgerichte politiek te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *